Dert Köşesi 0888 233 97 97 Vodafone Turkcell Türk Telekom



Dert Köşesi Servisi - 7/24 Canlı
Hemen Ara! Hemen Bağlan!

0888 233 97 97
Tüm operatörler ve sabit hatlar (Türk Telekom ev telefonu) için dakikası 3,5 liradır. Sadece Türkiye'den aranır. Yurt dışından aranamaz.

NASIL ARANIR ?

Dert Köşesi servisini aramak için ek özelliğe gerek yoktur. Evden işten veya cep telefonlarından dilediğiniz zaman, 0888 233 97 97 numarasını tuşlayarak arama yapabilirsiniz.
  1. Tüm Cep Telefonlarından Aranabilir.
  2. Ev Telefonlarından ve İş Telefonlarından Aranabilir.
  3. Abonelik, Üyelik veya herhangi ek bir özelliğe gerek yoktur.
  4. Dert Köşesi servisi 7 Gün 24 Saat boyunca Aktiftir.

KİMLER ARAYABİLİR ?

Dert Köşesi servisi derdini paylaşmak isteyenler için uygun bir servistir. Yurt dışından aranamaz. Sadece Türkiye'den aranabilir. 

Dert Köşesi servisi ile ilgili açıklamalar

Dert Köşesi servisi dert ortağı, canlı dert köşesi , dert köşesi 888, dertleşme hattı , vodafone dert köşesi, yeni dert köşesi , canlı dert köşesi hattı , turkcell dert köşesi, avea dert köşesi , dert ortağı, canlı dert ortağı, canlı dert ortağı hattı kategorileri ile arama sonuçlarında çıkan bir servistir. Bu serviste kesinlikle cinsel içerik itiva etmez. 0888 ile başlayan numaralar katma değerli hizmet numaralarıdır. Canlı sohbet , önceden kaydedilmiş cinsel içerikli hikaye gibi servisler bu numaralardan verilemez. Bu tür servisler için 0900 'lü hatlar uygundur. 0888 'li numaralar üzerinden canlı sohbet hizmeti verilemez. Canlı Dert Köşesi servisini aramak çok kolaydır. 08882339797 numarası ile aktif olan dert köşesi servisinde herhangi bir şekilde cinsel sohbet ya da arkadaşlık içeren görüşmeler yapılmamaktadır. Dert Köşesi servisini Türk Telekom Ev yani Türk Telekom Sabit hatlardan, Türk Telekom Mobil hatlardan, Vodafone hatlarından, Turkcell hatlarından arayabilirsiniz.08882339797 numarası üzerinden verilen dert köşesi hattını aradığınızda öncelikle size ücretsiz bir anons dinletilecektir. Bu anons sonrasında yeniden dinleme seçeneği sunulacak ve bilgi verilecektir. Sonrasında canlı dert ortağı servisine bağlantınız yapılacaktır.Burada dert ortağına bağlantınız yapılır ve dertlerinizi paylaşmaya başlayabilirsiniz. Görüşmeyi siz ne zaman isterseniz sonlandırabilirsiniz. Dert Köşesi servisi 08882339797 numarasından 7/24 saat boyunca hizmet vermektedir.

DERT KÖŞESİ

www.canlidertkosem.com

08882339797 Dert Köşesi

TIKLA ARA



İnsanlar hayatları boyunca her zaman birilerine ihtiyaç duyarlar. Yalnız kalmak çoğu insanın adeta korkulu rüyasıdır. Gelişen teknoloji ile birlikte insanların arkadaş olabilmeleri farklı şehirlerde insanların da birbirlerini bulabilmeleri adına arkadaşlık sitesi gibi siteler kurulmuş ve ayrıca dert köşesi oluşturulmuştur. Bu hatlarda insanlar birbirleriyle telefon aracılığıyla konuşmaktadırlar. Derdinizi paylaşmak, bir dost, bir arkadaş, bir ses isterseniz eğer bu hatları arayabilirsiniz. Bazen etrafımızdaki insanların bizi anlamadığını düşünebiliriz birilerine ihtiyaç duyarız. Yabancı belki de hiç tanımadığımız birilerine. Bunun için bize bu hatlar bir telefon kadar yakındır.
Birisine ihtiyaç duyduğunuz zaman telefonu elinize alın yalnızlığınızı başkalarıyla paylaşın eğer paylaşacak hiç kimseniz yoksa dert köşesi bulun ve oradaki numarayı çevirin karşınıza çok sıcak bir ses çıkacak ve sizi sorgusuz sualsiz sonuna kadar dinleyecek. Her zaman her şey etrafımızdaki insanlara anlatılmıyor. Kimseye anlatamadığımız dertlerimiz olabiliyor bizi hiç tanımayan bir ses arıyoruz. İşte tam bu anda telefonu elinize almanız yeterlidir. Herkes her zaman mutlu olmak ister. Etrafımızdaki insanlardan bazen keyif alamadığımız zamanlar olur, yeni kişilerle tanışmak isteriz. Arkadaşlık sohbet siteleri, sohbet hatları böyle zamanlarda insana iyi geliyor.

Kimseye güvenip sırrımızı, dertlerimizi anlamadığımız zamanlar oluyor, çünkü insanlar zayıf noktalardan vurabiliyor. Anlatamayıp içimizde birikir, birikir patlama noktasına gelir. Birilerine anlatıp rahatlamamız lazımdır. Dert Köşesi bunun için güzel rahatlama yöntemi olabilir. Karşımızdaki insanı hiç tanımadığımız için yeni bir arkadaşlık kurarız ve kafamız dağılır, güvenip derdimizi anlatırız daha da çok rahatlarız. Her yeni kişi bize bir şeyler katar, hayatımıza bir ışık tutar, belki de aralarından birisi tutunacak dalımız olur, hayatımız olur. Hayat sürprizlerle dolu ne getireceğini bilemeyiz. Belki de bu sürprizler bir telefon kadar uzaktır.

Nasıl hayatımızı sürdürmek için yemek yememiz gerekiyorsa, temelleri sağlam bir ilişkiyi sürdürebilmek için de sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayatımız olmalıdır.  Bu durumda mecazi olarak sevişmeyi yemek yemeye benzetebiliriz.  Bir yemeği servis etmeden yapmamız gereken şeyleri bilmemiz gerekiyorsa, Dert Köşesi bilmemiz gerekiyor.
Yemek hazırlamaktan örnek vermişken; ilk adımımız nasıl malzemelerin temizliği ve hazırlanması ise Dert Köşesi da ilk kuralımız temizlik ve hazırlanma. Havucu soymadan tencereye atmak yemeğe nasıl tat vermeyecekse, partnerinize 'Hadi soyun.' demekte ilişkiye bir o kadar tat vermeyecektir. Yani ilk önce kişisel temizlikler yapılmalı daha sonra partner sevişmeye hazırlamalıdır. Tarifi bilmek yemek yapmak için ne kadar önemliyse bu konuda partnerin tanınması da aslında bir o kadar önemli. Yemeğe neyin tat verdiğini bilmezsek lezzetli bir yemek hazırlayamayız bu durumda partnerin ne istediğini bilmezseniz işleri batırabilirsiniz. Dert Köşesi konusunda bir diğer husus ise ön sevişme, hamurun bile bir mayalanma süresi vardır öyle değil mi ? Ön sevişme ne kadar uzun tutulursa, partneriniz o kadar memnun kalacak ve aranızda oluşacak bağ ön sevişmesiz bir ilişkiden daha keyifli olacaktır. de 3. kuralımız ise tutku, yani ısı. Partnerlerden biri iplerin sürekli elinde olmasından hoşlanıyor olabilir, fakat bu  durumda bilmesi gereken en önemli şey ne zaman ipleri eline alması ne zaman karşı tarafa bırakmasıdır. İlişkinin tutkulu olabilmesi için partnerlerin dengeli bir uyum yakalamalı gerekir. Yemeği yakmak istemiyorsanız tabi ki. Aslında değerli arkadaşlar sizlere bu konuda sevişmeden önce yapılması gerekenleri anlatırken sizlerin de şehvetle birilerini arzulayacağınızı düşünerek en güzel yanlarımı keşif etmeniz için yazmış olduğumun altını çizmekteyim. Benimle adeta delicesine sevişebilir çılgınlar gibi dans edebilirsiniz.


 Kendinizi yalnız hissettiğiniz zaman, yeni insanlarla tanışmak size iyi gelir. Sadece kendi yakınınızdaki insanlarla konuşmak, derdinizi anlatmak size yetmez. Bazen de gerçekten etrafınızda derdinizi anlatabileceğiniz kimse yoktur. Böyle durumlarda sanal ortam hemen derdinize çare olabilir. Bir tık kadar uzağınızda binlerce kişi ile görüşebilirsiniz. Sıkıldığınız, üzüldüğünüz, mutsuz olduğunuz zamanlarda bu vaktinizi eğlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Sohbet ederek kafanızı dağıtabilirsiniz. Bunun da yetmediği yerlerde dert köşesi ile iletişime geçerek canlı, telefonda sohbet edebilirsiniz.
İnternette bulabileceğiniz yüzlerce dert köşesi ile karşıdaki kişinin sesini duyarak o an verdiği tepkileri anlayarak canlı canlı telefonda konuşabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışarak kendinize yeni sohbet arkadaşları edinerek zamanlarınız daha eğlenceli hale gelir. Dolu dolu yaşamaya başlarsınız. Sadece kendinize yakın insanlarla değil dünyanın en uzak köşesindeki insanlarla bile internet sayesinde sohbet edip konuşabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan sıkıldıysanız artık monoton gelmeye başladıysa yaşadıklarınız yeni heyecanlar sizlere bir telefon veya bir internet kadar uzak. Kafa yapınıza uygun insanı bulabilmeniz normal hayatta, sanal ortama göre daha zordur. Çünkü sanal ortamda veya telefon aracılığı ile yüzlerce insana aynı anda ulaşılabilir. Ama bu gerçek hayatta daha zordur. Normal hayatta dışarıya çıktığınızda sanalda yazdığınız gibi birilerine iltifatta bulunsanız olası ihtimal yanlış anlamalar olacaktır. Sanal ortamda bu daha kolaydır.
Yeni insanlarla tanışarak onlara ulaşmak ve onlarla her daim etkileşimde olmak mümkündür. Dert Köşesi ile herhangi bir insana canlı olarak ulaşabilirsiniz. Telefonda konuşarak derdinizi, sıkıntınızı paylaşır ve bir nevi destek alırsınız. Bu numaraları internette bulabilirsiniz. Telefon numaralarını tuşlayarak yalnızlığınızdan da kurtulabilirsiniz. Sıcak bir ses size bir telefon kadar yakındır. Kendinize yeni arkadaşlıklar kurar, yeni insanlarla tanışır ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Hayatınızda bir değişiklik yaparak yeni insanlara yer açın.

Şimdiye kadar istediğiniz gibi bir arkadaşınız olmadıysa hemen bir dert köşesi üyeliği oluşturabilir ve bu site aracılığı ile kendinize tam da istediğiniz gibi arkadaş edinebilirsiniz. Bu güne dek kalbinize hitap edecek doğru kişiyi bulamamış ve bu yüzden de ciddi bir ilişki içine girememiş olabilirsiniz, ama artık durum değişti, yaygın olarak kullandığımız internet sayesinde hayatınızın aşkını bile bulabilirsiniz. Bu siteleri sakın gayri ciddi olarak kabul etmeyin, çok kaliteli ve güvenilir olanları sayesinde pek çok erkek veya kadın kendine istediği tarzda arkadaş bulmuş ve hatta içlerinden bu ilişkiyi evliliğe bile taşımış olanlar var.
Kim bilir belki de sizin arayıp da bulamadığınız kişi şu anda sizin de üyesi olduğunuz sitededir ve sizi bekliyordur. Yasal olarak açılmış olan dert köşesi üyeleri içinde çok kaliteli, öz güven sahibi, ne istediğini bilen kişileri bulmak olası. Bu sitelere 7/24 ulaşabilirsiniz, her türlü arkadaşlık ortamı sitenin editörleri tarafından devamlı kontrol edilerek olası hataların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca bu siteler sizden hiçbir ücret almamaktadırlar. Günümüzde arkadaşlık sitelerini kullanarak kendine eş bulan insanların sayısı yüz binlerle ifade edilmektedir ki bu rakamlar her geçen gün artmaktadır.
Sosyal olaylar içinde yer alması gereken bir olgudur arkadaşlık siteleri ve sadece bizim ülkemizde değil, dünyanın hemen her yerinde güvenilirlikleri ile tanınmaktadırlar. dert köşesi üyeliği ile hayatınızın gerçek aşkını neden siz de bulmayasınız? Arkadaşlık etmek insanların temel ihtiyaçlarından biridir ve asla göz ardı edilmemelidir, internet kullanımı ile bu durum internet ortamına taşınmış olabilir, hafife almayın ve olumlu yorumları okuyarak gönül rahatlığı içinde siz de bu sitelerden birine üye olarak kendi hayatınızın mimarı olun.


CANLI DERT KÖŞESİ 08882339797


Derdini paylaşmaya ihtiyaç mı duyuyorsun? Arayıp kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşabilsem arayıp derdimi anlatabilsem mi diyorsun? O zaman senin için özel olarak canlı hazır bekleyen dert ortağın dert köşesi servisi ile yanında.

İster cepten ister sabit hattından 08882339797 numaralı hattı arayarak 7/24 canlı bir şekilde konuşup dertlerini paylaşabilirsin. Canlı dert ortağı servisi tam sana göre.


Canlı Dert Köşesi Nasıl Aranır?


Canlı dert köşesi servisini arayabilmeniz için hiç bir ek özelliğe ihtiyacın yoktur. Türk Telekom Sabit, Turkcell, Türk Telekom Mobil hat ve Vodafone yani ister cep telefonu istersen ev telefonundan 08882339797 numarasını tuşlayarak arayabilirsiniz.


Dertlerinizden Kurtulun, Rahatlayın !


İçiniz mi sıkıldı ? Hemen rahatlamanız mı gerekiyor ? Arayıp tüm dertlerinizi anlatın ve rahatlayın. Üzerinizdeki yükten kurtulun. Dert Ortağı numaranız bu numara : 0888239797

Türkiye Dert Köşesi

Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz. 08882339797 Canlı dert ortağınız Berna - Arayın dertleşelim rahatlayın


DERT KÖŞESİ CANLI 08882339797
Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz. 08882339797 Canlı dert ortağınız Hande - Arayın dertleşelim rahatlayın         

DERT KÖŞESİ HATTI - 08882339797


Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz. 08882339797 Canlı dert ortağınız Aslı - Arayın dertleşelim rahatlayın

CANLI DERT ORTAĞI 08882339797


Beni dilediğiniz zaman arayabilirsiniz. 08882339797 Canlı dert ortağınız Sibel - Arayın dertleşelim rahatlayın

Dert Köşesi 08882339797 08882339797

Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur. 08882339797 nolu telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.

Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.


Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 08882339797 'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 08882339797 'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 08882339797 'i tuşlayabilirsiniz.


Bu servisin web sayfasına ulaşmak için www.canlidertkosem.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Karşımda nasıl biri olacak ?

Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.

Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?



  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu
Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.

Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. 

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

dert köşesi hemen arayın 08882339020

Dertlerini anlatacak gerçek dost mu arıyorsunuz? 08882339020