dert köşesi hemen arayın 08882339020

Dert Köşesi

 08882339020


Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi  servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur.

08882339020

 nolu telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.

Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi
 yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.

Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 

08882339020

'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 

08882339020

'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 

08882339020

'i tuşlayabilirsiniz.

Bu servisin web sayfasına ulaşmak için www.dertkosesi0888.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Karşımda nasıl biri olacak ?

Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.


Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?


  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.



Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. Dahili :130

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 



Konuştuğunuz insanın yüzünü, üzerinde ne olduğunu, nasıl bir ortamda olduğunu merak ediyorsanız eğer sizi dert köşesi sayesinde onu görebilir, nasıl bir ortamda olduğunu keşfedebilir ve heyecanınıza yeni heyecanlar ekleyebilirsiniz. Görecekleriniz sizi emin olun oldukça fazla heyecanlandıracak. Yaşınız ne olursa olsun, sosyal statünüz ne olursa olsun burada özgürsünüz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dert Köşesi 0888 233 97 97 Vodafone Turkcell Türk Telekom

Dertlerini anlatacak gerçek dost mu arıyorsunuz? 08882339020