CANLI DERT KÖŞESİ 0888 233 97 97

Dert Köşesi 08882339797

www.canlidertkosem.com

CANLI DERT KÖŞESİ

Dert Köşesi Servisi - 7/24 Canlı
Hemen Ara! Hemen Bağlan!

08882339797
Tüm operatörler ve sabit hatlar (Türk Telekom ev telefonu) için dakikası 3,5 liradır. Sadece Türkiye'den aranır. Yurt dışından aranamaz.
Dert ortağı, derdini paylaşmak isteyen herkes için canlı dert köşesi servisi olarak sizlere sunulmaktadır. Dert ortağım olsa, derdimi paylaşsam, dertlerimden kurtulsam, arayıp konuşup derdimi paylaşsam diyorsanız CANLI DERT KÖŞESİ servisi tam size göre.


DERT KÖŞESİ NASIL ARANIR ?

Dert Köşesi servisini aramak için ek özelliğe gerek yoktur. Evden işten veya cep telefonlarından dilediğiniz zaman, 08882339797 numarasını tuşlayarak arama yapabilirsiniz.
  1. Tüm Cep Telefonlarından Aranabilir.
  2. Ev Telefonlarından ve İş Telefonlarından Aranabilir.
  3. Abonelik, Üyelik veya herhangi ek bir özelliğe gerek yoktur.
  4. Dert Köşesi servisi 7 Gün 24 Saat boyunca Aktiftir.
  5. 08882339797

DERT KÖŞESİNİ KİMLER ARAYABİLİR ?

Dert Köşesi servisi derdini paylaşmak isteyenler için uygun bir servistir. Yurt dışından aranamaz. Sadece Türkiye'den aranabilir. 

Hemen Ara

DERT KÖŞESİ MERAK EDİLENLER

Üyelik Gerekir Mi?
Dert Köşesi servisi kayıt, üyelik veya abonelik gerektirmez. Sadece arama yapmanız yeterli.

Servis Süresi Ne Kadardır?
Sadece konuşma yaptığınız dakika başına ücretlendirilir siniz. Servisin ücreti konuşma sürenize göre belirlenir. Yani siz ne kadar görüşmek isterseniz o kadar ücret ödersiniz.

Hattıma Ek Ücret Yansır Mı?
Görüşme süreniz dışında hattınıza başka hiç bir ücret yansımaz. Çağrıyı sonlandırdığınızda ücretlendirme kesilir.

Bağlantı Nasıl Kurulur ?
Ücretsiz bilgilendirme anonsundan sonra Dert Köşesi Servisine bağlanabilirsiniz.

Not (LÜTFEN DİKKAT!)

Canlı Dert Ortağı; Sohbet Hatları, Sohbet Hattı, Sohbet Numaraları değildir!



Ücret Tarifesi ve İletişim

Bu servisin ücreti Tüm mobil ve Sabit Hatlar (Türk Telekom ev telefonu) için dakikası tüm vergiler dahil 5 TL'dir. Kayıt, üyelik veya abonelik gerektirmez.
Bizimle tüm konularda info@canlıdertkosem.com adresimizden iletişime geçebilirsiniz. Lütfen görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Dert Köşesi servisi ile ilgili açıklamalar

Dert Kosesi servisi dert ortağı, canlı dert kosesi , dert kosesi 888, dertleşme hattı , vodafone dert köşesi, yeni dert kosesi , canlı dert kosesi hattı , turkcell dert kosesi, avea dert kosesi , dert ortağı, canlı dert ortağı, canlı dert ortağı hattı kategorileri ile arama sonuçlarında çıkan bir servistir. Bu serviste kesinlikle cinsel içerik itiva etmez. 0888 ile başlayan numaralar katma değerli hizmet numaralarıdır. Canlı sohbet , önceden kaydedilmiş cinsel içerikli hikaye gibi servisler bu numaralardan verilemez. Bu tür servisler için 0900 'lü hatlar uygundur. 0888 'li numaralar üzerinden canlı sohbet hizmeti verilemez. Canlı Dert kosesi servisini aramak çok kolaydır. 08882339797 numarası ile aktif olan dert kosesi servisinde herhangi bir şekilde cinsel sohbet ya da arkadaşlık içeren görüşmeler yapılmamaktadır. Dert Köşesi servisini Türk Telekom Ev yani Türk Telekom Sabit hatlardan, Türk Telekom Mobil hatlardan, Vodafone hatlarından, Turkcell hatlarından arayabilirsiniz.08882339797 numarası üzerinden verilen dert köşesi hattını aradığınızda öncelikle size ücretsiz bir anons dinletilecektir. Bu anons sonrasında yeniden dinleme seçeneği sunulacak ve bilgi verilecektir. Sonrasında canlı dert ortağı servisine bağlantınız yapılacaktır.Burada dert ortağına bağlantınız yapılır ve dertlerinizi paylaşmaya başlayabilirsiniz. Görüşmeyi siz ne zaman isterseniz sonlandırabilirsiniz. Dert Köşesi servisi 08882339797numarasından 7/24 saat boyunca hizmet vermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dert Köşesi 0888 233 97 97 Vodafone Turkcell Türk Telekom

dert köşesi hemen arayın 08882339020

Dertlerini anlatacak gerçek dost mu arıyorsunuz? 08882339020